Welke bedrijfswagen is geschikt

Welke bedrijfsauto is geschikt voor mij als startende ondernemer?

Welke bedrijfswagen voor jou het meest geschikt is, dat is natuurlijk lastig aan te geven. Dat hangt helemaal van je bedrijfsvoering af. Wel kunnen we drie groepen bedrijfswagens onderscheiden die goed bij bepaalde ondernemingen passen.

De kleine bestelwagen

Voor het persoonlijk vervoer en het vervoer van kleine goederen en materialen is een kleine bestelwagen een veelgebruikt vervoersmiddel. Hierbij valt te denken aan een Peugeot Partner, een Citroën Belingo of een andere auto van dergelijke omvang. De auto is geschikt voor één of twee personen (soms drie) en heeft een redelijke laadruimte die naar wens ingericht kan worden.

De grote bestelwagen

Oefen je een beroep uit als loodgieter, timmerman of bouwvakker? Dan heb je behoefte aan een bedrijfswagen die veel ruimte biedt. Wanneer je lange planken of buizen moet vervoeren, dan is het handig dat je auto of bus hier ook de ruimte voor biedt. Ook het plaatsen van een werkbank of een laadvloer kan gewenst zijn. Deze mogelijkheden biedt een bedrijfswagen als de Renault Traffic, de VW Transporter, de Citroën Jumpy, de Peugeot Export en nog een aantal aanverwante bedrijfswagens.

Bedrijfswagen leasen

De elektrische bedrijfswagen

Steeds meer klanten verwachten van bedrijven steeds vaker dat ze milieubewust bezig zijn. Veel ondernemers vinden dat zelf ook belangrijk. De elektrische bedrijfswagen is daarom ook in opkomst. Wil je elektrisch rijden, dan heb je zowel de keuze uit kleinere als grote bedrijfswagens. Wel moet je goed kijken of een elektrische bedrijfswagen ook praktisch voor je is. Wanneer je grote afstanden af moet leggen en je bedrijfswagen heeft maar een beperkte range, dan kan dit belemmerend werken voor je onderneming. Overweeg dus goed of elektrisch een juiste keuze voor jou is, ook met het oog op de toekomst.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen