Gratis cursus webshop starten

Webshop starten? Ontvang een gratis training van de Bol.com masterclass!

Ben je van plan om een webshop te starten? Dan is het verstandig om de fijne kneepjes van het vak van een expert te leren, niet waar? In dit artikel maak je kennis met de Bol.com masterclass van Jia Ruan en kun je je gratis aanmelden voor een exclusieve online training!

Wat houdt de Bol.com masterclass in?

Jia Ruan heeft net als al zijn cursisten verschillende webshops. Veel verkopen vinden plaats door gebruik te maken van het bereik van Bol.com. Een handige manier om je webshop een vliegende start te geven. In de Bol.com masterclass leer je hoe Jia Ruan een product vond dat een gat in de markt bleek te zijn. Een product dat nog maar weinig concurrentie had en zelfs niet op het diverse Bol.com stond! Binnen een jaar knalde de omzet van Jia door het dak. Binnen een jaar tikte zijn webshop een omzet van een miljoen aan!

De Bol Masterclass is een bewezen systeem. Iedereen die gedreven genoeg is om het werk te doen kan dit laten slagen. De methodes zijn al getest met meer dan 3000 studenten en deze lijken dagelijks talloze succesverhalen op te leveren. In de Bol Masterclass leer jij de laatste strategieën en tactieken toe te passen op jouw webshop. Je leert op een compleet nieuwe manier te denken. Deze verlichte denkwijze zorgt ervoor dat je vervolgens overal kansen gaat zien in plaats van obstakels.

Als lid van de Bol Masterclass krijg jij toegang tot de exclusieve Facebook support community The Tribe. Hier kan jij altijd al jouw vragen stellen en word jij omringt door ambitieuze ondernemers die jou naar een volgend niveau tillen. De Bol.com Masterclass leert jou alles wat jij moet weten om binnen korte tijd een winstgevende webshop op te zetten.

Handig is dat de trainingen van te voren zijn opgenomen en dus online beschikbaar zijn. Hierdoor kun jij ze op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer jij het wilt. Het maak niet uit of jij geen technische kennis of ervaring hebt. Alles wat jij moet weten wordt stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

Wie zitten er achter de Bol.com Masterclass?

Jia Ruan is niet alleen verantwoordelijk voor de Bol.com Masterclass. Hij heeft een compleet Team achter zich staan, Team Unstoppable. Jia begon met Unstoppable Lifestyle in 2018. Toen hij begon bestond het bedrijf uit slechts 3 personen met laptops, namelijk Jia Ruan, Mitchel Weijerman en Virgil Brewster.

Het bedrijf bestaat nu inmiddels uit meer dan 10 personen. Unstoppable Lifestyle heeft een community van ruim 3000 studenten, die reeds de cursus volgeden. Ze zijn enorm ambitieus en willen graag marktleider zijn op het gebied van mindset en online trainingen zijn.

Het motto van Unstoppable Lifestyle is: een leven vol vrijheid creëren. Ze willen je graag laten zien dat je ook op een andere manier je dromen kan waarmaken en om dat te bereiken willen ze je met online trainingen en coaching sessies inspireren, motiveren en oproepen tot actie met hun uitgekiende businessmodellen.

Is de Bol.com masterclass echt een succesvolle methode?

Om te kijken of het volgen van de Bol.com masterclass echt een goede manier is om te starten met je webshop te starten, namen we de proef op de som. Op het internet en op de site van Unstoppable zijn vele succesverhalen te lezen van cursisten die hun doel hebben bereikt. Deze cursisten hebben inmiddels een winstgevende webshop op Bol.com. Ook op The Tribe, de community op Facebook van Bol Masterclass staan verhalen van studenten die successen hebben behaald met verkopen op bol.com.

Op de site kun je lezen wat hun waardes zijn: waarde geven, vrijheid, ondernemerschap, innoveren en integriteit. Klinkt mooi, maar gezien de reactie lijken ze het ook daadwerkelijk waar te maken. De goede resultaten leveren bijna automatisch meer nieuwe studenten op.

Klik hier om je aan te melden voor de exclusieve gratis training van Jia Ruan 

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!