E-commerce cursussen om te volgen

Uitgezocht: Dit zijn de 3 beste (gratis) e-commerce cursussen om te volgen

Digitaal ondernemen heeft sinds de uitvinding van internet een erg snelle ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de uitbraak van de coronapandemie shoppen steeds meer 65-plussers online en webshops schieten als paddenstoelen uit de grond! Ga je graag aan de slag met affiliate marketing, met het verkopen van advertenties of bouw je liever aan je nieuwe business via TikTok? Dit zijn de beste e-commerce cursussen van dit moment om te volgen. Sommige hiervan zijn zelfs gratis!

1. Leer geld verdienen met affiliate marketing met de Internetsuccesgids

Via het platform van Internetsuccesgids wordt er een e-commerce cursus aangeboden genaamd: De Affiliate Marketing Revolutie. Tijdens de online cursus leer je met behulp van video’s stap-voor-stap je eigen winstgevende affiliate website bouwen. Doordat alles eenvoudig wordt uitgelegd, zul je het zelfs als digibeet voor elkaar krijgen om een website te bouwen.

Wanneer je website eenmaal staat, leer je hoe je jouw affiliate marketing business kunt opschalen en voor je kunt laten werken. Kortom, je zult na de cursus in staat zijn geld te verdienen vanaf de keukentafel met je laptop.

Wat houdt de affiliate marketing revolutie cursus in?

De affiliate marketing revolutie cursus bestaat in totaal uit 69 video’s, zeven modules, zes instructieblokken, diverse inspiratievideo’s en het zeer belangrijke onderdeel motivatie. Hoewel de prijs van de cursus erg goedkoop is, overtreft het nagenoeg alle verwachtingen. Bovendien biedt de docent Jacko Mijaard een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Wie is Jacko Mijaard (docent)?

Jacko Meijaard startte 10 jaar geleden met het bouwen van affiliate websites. Hij begon het promoten van producten van andere adverteerders. Jacko boekt onder andere succes met het promoten van Iphones. De internetsuccesgids waarop de e-commerce cursus wordt aangeboden is tevens een bedrijf van Jacko Mijaard. Via zijn platform leert hij studenten om een passief inkomen op te bouwen via internet en alles wat daar bij hoort.

Na het volgen van de cursus ontvang je tevens toegang tot de online community met ruim 8500 leden. Hier kun je terecht met vragen en kun je je behaalde successen vieren met andere online ondernemers. De cursus kost via onderstaande link kost slechts 47 euro.

Klik hier om je aan te melden voor de e-commerce cursus affiliate marketing 

2. Gratis masterclass

In de gratis masterclass van Boyd Hoek leer je hoe rond de 10.000 euro kunt verdienen door advertenties voor bedrijven in de buurt te runnen. Je wordt in deze gratis training klaargestoomd om je eigen business op te starten naast je drukke gezinsleven, baan of andere activiteiten.

Onder het moto beter goed gejat dan slecht bedacht, leer je de kunst afkijken bij grote bedrijven. Het nagenoeg kopiëren en slechts deels aanpassen van deze advertenties is toegestaan en zeer effectief. Verder leer je een strategie hoe je klanten binnenhaalt die gemiddeld 2000 tot 3000 euro per maand betalen.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Je kunt je gratis aanmelden voor de online training. Vervolgens kun je zelf bepalen of het iets voor je is!

Klik hier om je aan te melden voor de gratis online training 

3. Leer succesvol ondernemen op TikTok

TikTok is onder de jeugd niet meer weg te denken en is here-to-stay. Bekende TikTokkers, zijn niets voor niets de hele dag bezig met het maken van content. Indien je een groot aantal volgers hebt kan er namelijk goed geld aan worden verdiend!

In de basiscursus TikTok die tijdelijk slechts 9 euro kost, leer je je eerste 1000 euro verdienen via TikTok. Ondanks dat Marius Ploeger nog maar 23 is, kreeg hij opdrachten voor diverse grote bedrijven zoals Adidas, Videoland en Binance.

Kortom, een jonge knul met nu al een schat aan ervaring in deze nieuwe en snelgroeiende branche.

Klik hier om de basiscursus TikTok te gaan volgen 

 

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 


Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van verlaagde tarieven en ontvang rente op je niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!