E-commerce cursussen om te volgen

Uitgezocht: Dit zijn de 3 beste (gratis) e-commerce cursussen om te volgen

Digitaal ondernemen heeft sinds de uitvinding van internet een erg snelle ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de uitbraak van de coronapandemie shoppen steeds meer 65-plussers online en webshops schieten als paddenstoelen uit de grond! Ben jij ook van plan een webshop te starten? Of ga je liever aan de slag met affiliate marketing? Dit zijn de beste e-commerce cursussen om te volgen. Sommige hiervan zijn zelfs gratis!

1. Een winstgevende webshop starten in 5 simpele stappen (gratis)

We beginnen met een erg interessante gratis e-commerce cursus. In deze exclusieve online videotraining van internetondernemer Jia Ruan leer je hoe je in eenvoudig te volgen stappen een online webshop kunt starten. Je wordt in deze gratis training klaargestoomd om een webshop op te starten naast je drukke gezinsleven, baan of andere activiteiten.

Hoewel het opzetten van een webshop de nodige tijd vergt, kost het runnen ervan als het eenmaal staat veel minder tijd. Dit komt omdat een webshop in principe bijna volledig geautomatiseerd kan worden. Je leert hoe je producten met hoge winstmarges kunt verkopen en zelfs de verzending kunt uitbesteden. Een echte aanrader dus!

Klik hier om je aan te melden voor de gratis online training 

2. Leer geld verdienen met affiliate marketing met de Internetsuccesgids

Via het platform van Internetsuccesgids wordt er een e-commerce cursus aangeboden genaamd: De Affiliate Marketing Revolutie. Tijdens de online cursus leer je met behulp van video’s stap-voor-stap je eigen winstgevende affliliate website bouwen. Doordat alles eenvoudig wordt uitgelegd, zul je het zelfs als digibeet voor elkaar krijgen om een website te bouwen.

Wanneer je website eenmaal staat, leer je hoe je jouw affiliate marketing business kunt opschalen en voor je kunt laten werken. Kortom, je zult na de cursus in staat zijn geld te verdienen vanaf de keukentafel met je laptop.

Wat houdt de affiliate marketing revolutie cursus in?

De affiliate marketing revolutie cursus bestaat in totaal uit 69 video’s, zeven modules, zes instructieblokken, diverse inspiratievideo’s en het zeer belangrijke onderdeel motivatie. Hoewel de prijs van de cursus erg goedkoop is, overtreft het nagenoeg alle verwachtingen. Bovendien biedt de docent Jacko Mijaard een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Wie is Jacko Mijaard (docent)?

Jacko Meijaard startte 10 jaar geleden met het bouwen van affiliate websites. Hij begon het promoten van producten van andere adverteerders. Jacko boekt onder andere succes met het promoten van Iphones. De internetsuccesgids waarop de e-commerce cursus wordt aangeboden is tevens een bedrijf van Jacko Mijaard. Via zijn platform leert hij studenten om een passief inkomen op te bouwen via internet en alles wat daar bij hoort.

Na het volgen van de cursus ontvang je tevens toegang tot de online community met ruim 8500 leden. Hier kun je terecht met vragen en kun je je behaalde successen vieren met andere online ondernemers. De cursus kost via onderstaande link slechts 49 euro.

Klik hier om je aan te melden voor de e-commerce cursus affiliate marketing 

 

3. Start een winstgevende social media marketing business met de Agency Masterclass

De Agency Masterclass is een online e-commerce cursus en leert deelnemers hoe ze een winstgevende social media marketing business kunnen opzetten – zelfs zonder kennis of ervaring. Doormiddel van de 30 dagen klanten challenge krijg jij stap-voor-stap te zien hoe jij in 30 dagen jouw eerste betalende klanten kunt binnen halen. De cursus heeft inmiddels al honderden mensen geholpen een nieuwe business te starten of de huidige een boost te geven!

Wat is een social media marketing business (SMMB)?

Een social media marketing business, of afgekort SMMB is een bedrijf dat zich aanbiedt om voor andere bedrijven via social media advertenties te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden via Facebook, Instagram of LinkedIn. Deze vorm van marketing wordt door traditionele bedrijven vaak uitbesteed, omdat de kennis simpelweg niet paraat is.

Als (startende) ondernemer is dit een leuke manier om een nieuwe bedrijfje te beginnen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een laptop, je hebt dus geen last van hoge opstartkosten. Doordat steeds meer bedrijven een digitale slag maken, is de markt waaruit je kunt putten erg groot. Veel (kleine) bedrijven passen social media niet of niet goed toe en lopen zo veel omzet mis. Door het volgen van de cursus kun je hier wellicht erg handig op in spelen!

Wat houdt de Agency Masterclass Cursus in?

De Agency Masterclass bestaat uit 7 Modules en 44 lessen. De lessen uit de online e-commerce cursus variëren van 10 minuten tot 90 minuten. De lessen zijn erg actiegericht en hebben elk ondersteunende PDF files en toetsen. Alle lessen zijn van te voren opgenomen en zijn dus ieder gewenst moment beschikbaar. Hierdoor kunnen de deelnemers ze op hun eigen tempo volgen op hun desktop, mobiel of tablet.

Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat de deelnemers moeten weten wordt  stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus. Na afronding van de cursus ontvang je tevens een officieel certificaat. Dit certificaat scheidt het kaf van het koren. Het toont aan dat jij écht de fundamentele kennis en skills bezit om bedrijven te helpen. Dit certificaat kan jij gebruiken om direct meer klanten binnen te halen. De Agency Masterclass kost 997 euro wanneer je gebruik maakt van onderstaande link.

Klik hier om je aan te melden voor meer informatie over de Agency Masterclass 

 

 

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *