Bitvavo knvb

Verhandel gratis voor 1000 euro crypto via Bitvavo

Bitvavo is Nederlands grootste handelsplatform voor cryptovaluta. Via Bitvavo is het mogelijk meer dan 175 digitale valuta te kopen, te verkopen en te bewaren. Bitvavo groeit snel. De Nederlandse exchange heeft inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers. Begin dit jaar werd Bitvavo officieel partner van de KNVB.

1000 euro gratis verhandelen

Voor wie is Bitvavo geschikt?

Voor Beginners

Ben je nieuw in crypto? Dan biedt Bitvavo via een overzichtelijke app de mogelijkheid om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale valuta. Liever geen app? Het is ook gewoon mogelijk om via je desktop te handelen.

Voor ervaren handelaren

Ben je al langer bezig met crypto, maar stap je liever over naar een goedkoper platform? Het is ook mogelijk te handelen via een geavanceerde interface en meer ordertypes. Bitvavo is dus ook geschikt voor gevorderde strategie├źn.

Voor Institutionele Partijen

Bitvavo is een van de Europese marktleiders en biedt diensten op maat voor institutionele beleggers en cryptofondsen.

Klik hier om je gratis aan te melden

Hoe kan ik mij aanmelden voor de 1000 euro welkomstbonus?

Voor nieuwe beleggers en handelen in crypto heeft Bitvavo een tijdelijke actie. Nieuwe gebruikers betalen over de eerste 1000 euro namelijk geen handelskosten.

Op deze manier kun je gratis kennis maken met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta. Ook na de eerste 1000 euro zit je goed bij Bitvavo. De handelskosten zijn met 0,03% tot 0,25% namelijk erg laag ten opzichte van de markt.

Het aanmaken van een account is eenvoudig, gratis en snel. Klik op onderstaande link om je welkomstbonus te claimen!

Klik hier om je gratis aan te melden

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen