Cadeaus onder 10 euro

Handig! Dit zijn 10 cadeaus onder de 10 euro

Is er iemand jarig of vertrekt een collega of is er iemand anders die iets te vieren heeft? Dan is het natuurlijk een geweldig moment om deze persoon te verrassen met een leuk en vooral origineel cadeau. Toch is dit niet altijd gemakkelijk.. Naast dat het soms lastig is om te bedenken wat iemand leuk vindt, kost het ook geld.

Als je net krap bij kas zit is dat vervelend, want je wilt natuurlijk ook niet te vrekkerig overkomen. Ook wil je dat leuke feestje natuurlijk niet missen! In dit artikel hebben we 10 leuke cadeautjes op een rij gezet waar jij ieder verjaardag kunt aankomen. Bovendien kosten de cadeaus niet meer dan 10 euro!

1. Een fotoalbum

Wanneer je een cadeau gaat kopen voor bijvoorbeeld een vriend, vriend of familie, dan mag een fotoalbum natuurlijk niet ontbreken! Je kunt het album alvast zelf vullen met leuke foto’s die jullie samen hebben gemaakt tijdens jullie vakantie of tijdens een avondje stappen. Je kunt al voor enkele euro’s een leuk fotoalbum kopen en deze eenvoudig met zelf afgedrukte foto’s vullen.

Zelf ga ik hiervoor vaak naar de HEMA, hier kun je voor een paar cent je fotoboek vullen met je favoriete foto’s zo heb jij het ultieme originele cadeau wat ze nooit zullen vergeten!

2. Trakteer op een etentje

Nu zul je waarschijnlijk denken, iemand trakteren op een etentje dat is toch geen cadeau onder de 10 euro? Jazeker wel! Iemand trakteren op een etentje hoeft niet perse te betekenen dat je naar een duur en chique restaurant moet.. Nodig iemand bij je thuis uit en ga uitgebreid koken onder het genot van een heerlijke budgetwijn.

Zorg ervoor dat je weet wat hij of zij lekker vindt en struin de supermarkten in de buurt natuurlijk ook even af of de ingrediënten in de aanbieding zijn. Zo kun je op de perfecte manier ‘goedkoop boodschappen doen.’  Voor minder dan 10 euro heb jij een perfect cadeau!

3. Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten doen het eigenlijk altijd goed. Iedereen wil toch lekker ruiken of zichzelf verwennen met een fijne lotion of crème? Uiteraard kun je ervoor kiezen om naar de Rituals te gaan mits je budget dit toelaat.. Mocht dat niet het geval zijn, dan zijn er tal van goede alternatieven. Denk hierbij aan de huismerken van bijvoorbeeld HEMA of Etos.

Ook kun je zelf aan de slag gaan, online zijn verschillende recepten te vinden om zelf bijvoorbeeld een blokjes zeep te maken. Een zelfgemaakt cadeau, hoe cool is dat?!

4. Koop een Boek

Een boek is voor velen van ons een perfect cadeau, lezen werkt ontspannend! Uiteraard moet de persoon voor wie je een boek wilt kopen wel van lezen houden. Wanneer je zeker weet dat diegene houdt van een goed boek, dan is het handig te weten welk ‘Genre’ zodat je zoektocht kan beginnen. Enkele boeken onder de 10 euro welke ik zelf erg leuk vind zijn;

  1. Richest man in babylon (persoonlijke financiën)
  2. Rich dad poor dad (persoonlijke financiën)
  3. De wereld volgens GIJP (Sport/Voetbal)
  4. Master your Mindset (persoonlijke ontwikkeling)
  5. Think and Grow Rich (Carriere & Succes)

5. Decoratie voor in huis

Wanneer je een beetje weet wat iemand leuk vind, waarom zou je dan niet een leuke toevoeging halen voor in huis, dat kan een leuke kaars zijn, maar ook een vaas kan een geweldig cadeau zijn. Dit hoeft niet bij een dure woonwinkel, maar kan ook prima bij de Action, HEMA of ook erg populaire winkel; Flying Tiger.

Op deze manier heb je een passend en leuk cadeau voor onder de 10 euro. Of wat dacht je van deze kweekkas voor in de vensterbank? Origineel toch?

6. Goedkoop speelgoed

Uiteraard zal een kinderverjaardag niet ontbreken op de verjaardagen kalender. Maar wat koop je voor een kind is de 1e vraag, maar een cadeautje voor een kind onder de 10 euro? Dat lijkt voor velen van ons een hels karwei, toch zijn er tal van mogelijkheden om leuke cadeaus te kopen voor een bedrag onder de 10 euro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Action of HEMA.

7.  Thee of koffie

Is de persoon waarvoor jij opzoek moet naar een leuk en vooral origineel cadeau onder 10 euro gek op koffie of thee? Kijk dan een naar een leuk thee of koffie pakket. Tegenwoordig heb je thee in allerlei smaken, verse thee doet het vaak erg goed. Wat ik zelf een erg leuk idee vindt is; ‘een Bubble Tea maak set’, zo kun je gemakkelijk zelf thuis je eigen Bubble Tea maken.

Ook een zak bonen is een leuk idee, zo kun je een gepersonaliseerde zak maken met bijvoorbeeld een leuke tekst. Je moet natuurlijk wel even kijken of de persoon voor wie je een cadeau haalt een bonenapparaat heeft.

8. Een Filmpakket

Is diegene waar jij een cadeau voor moet kopen gek op films kijken? Dan is een filmpakket het perfecte cadeau! Ga naar de supermarkt en haal wat popcorn, frisdrank, chips & nootjes en doe ze in een leuke doos. Zo heb jij het perfect cadeau voor minder dan 10 euro.

Je kunt bij degene waar het cadeau voor is op de bank ploffen, of hem of haar thuis uitnodigen. Een Netflix of Videoland abonnement heb je waarschijnlijk wel, en anders heb je nog altijd de normale televisie!

9. Drankpakket (18+)

Uiteraard moet voor dit cadeau de persoon aan wie je dit geeft ouder dan 18 zijn. Een drankpakket is voor de liefhebber een geweldig idee. Wat een gouden tip is in deze, is het zelf samenstellen van een drankpakketje. Wanneer je een soortgelijk pakket bij bijvoorbeeld de plaatselijk slijterij haalt, dan ben je vaak het dubbele kwijt van wat het je kost wanneer je het zelf samenstelt.

Duik dus de plaatselijk slijterij is of struin het internet af en stel het pakket in je hoofd samen. Ga vervolgens naar de supermarkt, haal daar enkele speciaal biertjes voeg een zakje nootjes toe. Deze past zeker in het rijtje met 10 cadeaus onder de 10 euro

10. Sokken

Niet het meest voor de hand liggend, maar wel iets wat iedereen dagelijks gebruikt en nodig heeft.. dus zeker geen overbodige luxe zal zijn. Je kent ze vast wel, de happy socks. Ze zijn nog steeds erg populair en bovendien erg vrolijk! Eén van de top cadeaus voor onder de 10 euro dus!

 

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!