116308380-l-scaled-1

Technicorum Holdings kondigt lancering van cannabistoken CanCoin aan

Technicorum Holdings, een adviesgroep gespecialiseerd in digitale activa, kondigde de lancering aan van The CanCoin in samenwerking met de medeoprichters en managers van Enexis, David Bonnier en Amaury de Poret en andere experts. Het token is bedoeld om het genereren van inkomsten en marktfrictie op de Europese cannabismarkt op te lossen en om blockchain oplossingen voor de dynamische cannabisindustrie te helpen ontwikkelen.

CanCoin lost slechte supply chain tracking en vertrouwensproblemen op

De munten worden op 22 augustus van dit jaar uitgegeven. Er zal een voorraad van 420 miljoen munten zijn. Verwacht wordt dat het cannabistoken problemen zal oplossen zoals het slecht volgen van de toeleveringsketen, gebrek aan transparantie, wantrouwen van patiënten tegenover monitoringsystemen en de heersende afkeer van financiële instellingen om diensten aan de Europese cannabismarkt te verlenen. Het token maakt gebruik van de blockchain om medische marihuanakaarten en inventaris te beheren, betalingen te stroomlijnen en patiënten te monitoren. Het maakt DeFi en NFT’s ook onderdeel van het ecosysteem.

Daniel Daboczy, CEO van Technicorum Holdings, zal zijn expertise op het gebied van marketing en crowdfunding gebruiken om zakenmensen en investeerders met elkaar in contact te brengen en om te helpen bij het beheren van oplossingen en IDO ontwikkeling. David Bonnier en Amaury de Poret zullen marktexpertise en toegang bieden tot een gevarieerde portfolio van marihuana gerelateerde marktkansen. Een aantal andere cannabis, financiële en blockchain experts hebben zich ook bij het team gevoegd als investeerders of adviseurs. Daniel Daboczy merkte op:

“De Europese cannabismarkt is ver achterop geraakt bij Noord-Amerika, wat heeft aangetoond hoe de inkomsten en winsten van cannabisbelasting meer kansen kunnen creëren. The CanCoin is niet alleen een kans om deze achterstand in te halen, maar ook om de kansen in Europa echt te maximaliseren en tegelijkertijd een veilige en serieuze benadering van deze snelgroeiende industrie en verwachte golf van legalisatie te garanderen. Wij zijn van mening dat de legale cannabisindustrie zal profiteren van haar eigen industrievaluta in combinatie met enkele van de beste beschikbare technologie. Deze tools zullen deze snelgroeiende industrie nog meer versnellen. ”

Enexis AB mede-oprichter David Bonnier voegde toe:

“Met de verwachting dat de wereldwijde uitgaven voor legale cannabisuitgaven tegen 2025 meer dan $ 70 miljard zullen bedragen, geloven we dat The CanCoin een aanzienlijk deel van dit winstaandeel op de Europese markt kan brengen.”

Het bericht Technicorum Holdings kondigt lancering van cannabistoken CanCoin aan verscheen eerst op Invezz.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen