chainlink-link-price-analysis-for-august-2021

deBridge haalt $5,5 miljoen op in spectaculaire financieringsronde

Vijf maanden na het winnen van de Chainlink (LINK/USD) Hackathon dit voorjaar, kondigde deBridge aan dat het in totaal $ 5,5 miljoen had opgehaald in een financieringsronde, ondersteund door Lemniscap, ParaFi en andere opmerkelijke partners. Het decentrale overdrachtsprotocol won de grootste prijs in de hackathon, waar het concurreerde met 140 andere vestigingen van over de hele wereld.

Slechts enkele maanden later enorme investeerders aantrekken

Slechts vijf maanden later slaagde het protocol erin een paar grote investeerders naar zijn financieringsronde te lokken. Onder degenen die deelnamen aan de ronde waren Crypto.com Capital, LAO, GSR, de Animoca Brands, Huobi Ventures, AngelDAO, NeptuneDAO, Gabby Dizon, Santiago R. Santos, D64, Axia8 Ventures, Mounir Benchemled, Krypital, MarketAcross en een paar anderen.

Lemniscap, een van de belangrijkste investeerders, sprak zijn grote tevredenheid uit over de samenwerking met deBridge. De investeringsmaatschappij twitterde,

“We zijn verheugd om onze investering in @debridgeFinance aan te kondigen! Door gebruik te maken van @chainlink’s netwerk van orakels, hanteert deBridge een unieke aanpak om het interoperabiliteitsdilemma op een gedecentraliseerde manier aan te pakken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met @PhenomGeek en het team!”

Het is opmerkelijk om erop te wijzen dat deBridge een cross-chain liquiditeits- en interoperabiliteitsoverdrachtsprotocol is dat het mogelijk maakt om activa tussen verschillende blockchains over te dragen op een manier die echt gedecentraliseerd is. Een netwerk van onafhankelijke validators/orakels, gekozen door deBridge governance, zorgt voor de cross-chain intercommunicatie van deBridge slimme contracten.

Protocol mede-oprichter en projectleider Alex Smirnov zei:

“Het opgehaalde kapitaal zal helpen bij het bouwen van infrastructuur en gedecentraliseerde services waarmee elk protocol kan worden uitgebreid naar blockchain-netwerken om grotere schaalbaarheid te bereiken, terwijl protocolcomponenten in verschillende ecosystemen naadloos met elkaar worden verbonden.”

deBridge mainnet wordt dit jaar gelanceerd

Volgens deBridge zal de eerste stap de lancering van hun mainnet zijn, die naar verwachting ergens dit jaar zal plaatsvinden. Het mainnet ondersteunt een aantal ecosystemen, waaronder BSC, Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD), HECO en Arbitrum. Het protocol stelt gebruikers en projecten in staat om in de eerste fase bridging en cross-chain swaps uit te voeren.

Recordbrekende opkomst ontwikkelaars bij Hackathon

Chainlink schreef dat de Chainlink Hackathon in het voorjaar van 2021 getuige was van een recordbrekende opkomst van ontwikkelaars met deelnemers uit meer dan 170 landen, meer dan 4.000 aanmeldingen en meer dan 140 ingediende projecten. Meerdere blockchains in het hele ecosysteem waren vertegenwoordigd.

Het bericht deBridge haalt $5,5 miljoen op in spectaculaire financieringsronde verscheen eerst op Invezz.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen