cadalabs-kicks-off-the-second-phase-of-cala-token-pre-sale-ahead-of-its-planned-nft-marketplace-launch

Cadalabs start de tweede fase van de voorverkoop van CALA

Cadalabs heeft fase 2 van de CALA token pre-sale afgetrapt voor de geplande NFT Marketplace lancering, die gepland staat voor 15 december 2021.

De Cadalabs NFT Marketplace zal geweldige functies bevatten, zoals naadloze gebruikersintroductie, bevestigingssnelheid en lagere transactiekosten om meer makers en verzamelaars in het Cadalab ecosysteem en ook voor advertenties aan te trekken.

Andere functies van Cadalabs NFT Marketplace zijn onder meer swap tokens, veilingen, NFT’s kopen/verkopen, uw kunstwerken maken en een profiel opbouwen.

Fase 2 CALA token voorverkoop

In totaal zullen er 10 miljoen CALA tokens beschikbaar zijn voor de pre-sale.

CALA tokens zijn beschikbaar tegen een tarief van 0,25 ADA per token.

Om iedereen in staat te stellen deel te nemen, zijn de minimale tokens die men kan kopen 300 ADA en maximaal 15000 ADA.

Er is ook een bonusbeloning voor tokens die in elke fase zijn gekocht en een bonus van 5% voor drie dagen vanaf 1 november tot 3 november in de pre-sale fase II.

Cadalabs zal naar verwachting zijn NFT Marketplace lanceren na de pre-sale oefening.

Overzicht Cadalabs

Cadalabs Protocol, een eerste in zijn soort, door de gemeenschap aangestuurd NFT platform dat verzamelaars van digitale kunstwerken in staat stelt om hun werk als NFT’s te minten en hen verbindt met de verkopers om in de toekomst naadloos te handelen.

Het Cadalabs team stelt de gemeenschap in staat om deel te nemen aan bestuurskwesties door gebruik te maken van zijn utility token, de CALA.

Bovendien kunnen gebruikers hun tokens inzetten om te verdienen, aanbevolen kunstwerken te beheren, makers te modereren en voorstellen te stemmen door CALA tokens vast te houden.

Cadalabs heeft ook plannen om projecten voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) naast bedrijfsapplicaties te ondersteunen door middel van swaps, subsidies en andere vormen van investeringen.

Het bericht Cadalabs start de tweede fase van de voorverkoop van CALA verscheen eerst op Invezz.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen