Gratis Videoland streamen

Hoe kun je gratis streamen via Videoland?

Gratis streamen via Videoland, dat zouden we allemaal wel graag willen vind je niet? Hoe fijn is het dat je gratis je favoriete films en series non-stop kunt streamen op ieder gewenst apparaat waar je maar wil? Videoland is al enkele jaren erg populair. Regelmatig worden er op Videoland series en films uitgebracht die exclusief te zijn bij videoland. Neem bijvoorbeeld Mocro Maffia. Op deze manier probeert Videoland zichzelf zo goed mogelijk in de markt te positioneren.

Maar voordat je Videoland kunt kijken moet je in de meeste gevallen eerst een abonnement afsluiten. Je kunt natuurlijk met iemand anders meekijken, maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om volledig gratis Videoland te kunnen streamen zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van iemand anders z’n abonnement! Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder, dan vertel ik je hoe je dit kunt doen.

Wat is Videoland ?

Videoland wordt ook wel ‘de Netflix van Nederland’ genoemd. Videoland is een streamingdienst van RTL. Op Videoland kun je maandelijks de nieuwste series en films kijken. Een erg populaire optie is het vooruit kijken van je favoriete serie. Hoe leuk is het, dat jij al weet wat er gebeurt met Ludo uit GTST terwijl je vriendin nog een weekend moet wachten? Op Videoland kun jij GTST (Goede tijden, Slechte tijden) tot wel een week vooruit kijken, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Meerdijk!

Videoland is zowel op televisie als telefoon of tablet te bekijken. Het grote voordeel is dat je ook rustig thuis op Wifi je favoriete films en series kunt downloaden om ze vervolgens in de bus, trein, auto of het vliegtuig te bekijken zonder dat dit ten koste gaat van je databundel, die wil je immers gebruiken voor Facebook, Instagram en het lezen van de leerzame blogs op deze website natuurlijk!

Gratis Videoland streamen

Hoe kan ik gratis streamen via Videoland ?

Dit is het onderdeel waar je uiteindelijk voor naar dit blog bent gekomen! Nu zal je waarschijnlijk zelf wel begrijpen dat je leven lang gratis streamen via Videoland een utopie is. Toch zijn er  wel degelijk opties om toch kosteloos te kunnen genieten van je favoriete serie of film op Videoland. Dit kun je als volgt realiseren.

1. Sluit een proefabonnement af. Bij de streamingdienst van Videoland kun je voordat je een abonnement afsluit kosteloos (€ 0,01) een maand ‘proefkijken’. Ideaal voor het moment wanneer net jou favoriete serie uitkomt welke enkel te zien is op Videoland. Wel zal je eenmalig je rekening moeten verifiëren door middel van de betaling van €0,01. Wil je na deze proefperiode niet (betaald) verder kijken? Zet dan je abonnement stop!

2. Je proefperiode is voorbij, maar je hebt nog niet al je favoriete series gratis kunnen streamen via Videoland.. Niet getreurd! Start gerust een nieuwe proefperiode.. Hoe je dit doet vertel ik je nu, het is heel eenvoudig. Maak ‘gewoon’ een nieuw account aan en geniet wederom van de gratis proefperiode.

Pas alleen wel op dat dit niet met dezelfde email en bankrekening gebeurt als waarmee je de eerste proefperiode hebt aangevraagd. Je zou dus de gegevens van je broertje, zusje, vriend of vriendin kunnen gebruiken. Vraag hem of haar natuurlijk wel eerst even om toestemming voordat je de gegevens gebruikt.

Wat kost Videoland ?

Mocht je helemaal verslaafd zijn geraakt aan Videoland of zijn je rekeningnummers op? Dan kun je er voor kiezen een betaald abonnement af te sluiten. In tegenstelling tot Netflix heeft Videoland 1 abonnementsvorm i.p.v. 3 zoals Netflix dit heeft. Een abonnement op de streamingdienst van Videoland kost maandelijks € 8,99 en je kunt met maximaal 4 personen tegelijk kijken.

Dat betekent in het gunstigste geval dat je een abonnement op Videoland je nog geen €2,50 per maand kost. Neem daarbij de kosten van je Netflix abonnement welke je ook deelt met 4 mensen en je kunt onbeperkt streamen waar en wanneer je maar wilt op zowel Videoland als Netflix voor €6,- per maand!

Meer gratis streamen?

Wil jij naast het gratis streamen van Videoland ook gratis streamen via Netflix, Spotify of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je dit kunt doen.

 

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 


Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van verlaagde tarieven en ontvang rente op je niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!