Gratis netflix kijken

Hoe kun je gratis streamen via Netflix?

Gratis streamen via Netflix, dat is iets wat we allemaal wel graag zouden willen. Enkelen van ons doen het waarschijnlijk al, alleen dan op de ‘ik lift mee op het abonnement van een ander zonder vergoeding’ manier. Het is immers allemaal al duur genoeg. Helemaal wanneer je ook een abonnementen hebt op andere streamingsdiensten. Uiteraard is met het meeliften op het abonnement van een ander niets mis. Het is zelfs slim, maar wist je dat je ook eenvoudig gratis kunt streamen via Netflix? Hieronder leg ik je precies uit hoe ook jij gratis kunt streamen via Netflix.

Wat is Netflix ?

Om gratis te kunnen streamen via Netflix is het natuurlijk handig om te weten wat Netflix is. Voor een groot deel van ons is Netflix inmiddels al niet meer weg te slaan uit ons dagelijks leven. Voor degenen die het nog niet helemaal helder hebben leg ik het in het kort even uit wat Netflix is en wat je er nu exact mee kunt.

Netflix is een dienst waarmee je onder andere films en series kunt streamen. Je kunt het eigenlijk vergelijken met het kijken naar een televisieprogramma op de tv. Netflix kun je op je telefoon, tablet op televisie kijken. Doordat het via het internet wordt gestreamt en het internet steeds sneller wordt is de beeld- en geluidskwaliteit erg hoog.

Netflix update met enige regelmaat het aanbod series en films. Zo raak je nooit uitgekeken. Netflix is eigenlijk een grote videotheek, maar dan online.

gratis-netflix-kijken-1

Hoe kan ik gratis streamen via Netflix ?

Hoewel je er op de lange termijn niet onder een betaald abbonement uitkomt, zijn er mogelijkheden om toch kosteloos te kunnen genieten van je favoriete serie of film op Netflix. Hoe je dit kunt doen is als volgt:

1. Sluit een proefabonnementaf bij Netflix

Het proefabonnement’ bij de streamingdienst van Netflix kun je alvorens je een abonnement afsluit kosteloos (€ 0,01) een maand proberen. Perfect wanneer net jou favoriete serie uitkomt welke enkel te zien is op Netflix. Wel dien je eenmalig je rekening te verifiëren door middel van de betaling van €0,01. Daarna moet je natuurlijk niet vergeten je abonnement tijdig op te zeggen.

2. Sluit een nieuw proefabonnement af

Wanneer je na deze proefperiode nog niet uitgekeken bent kun je uiteraard nog een proefperiode aanvragen. Let wel op dat dit niet met dezelfde gegevens kan waarmee je de eerste proefperiode hebt aangevraagd. Gebruik dus de gegevens van je vriend of vriendin. Vraag hem of haar natuurlijk wel eerst om toestemming voordat je de gegevens gebruikt.

Wat kost Netflix?

Uiteraard is het ideaal om gebruik te maken van de proefperiode van Netflix, echter komt er een moment dat je er niet meer onderuit kunt en zal moeten gaan betalen om te kunnen blijven streamen. Let dan goed op voor welk abonnement je kiest. De voordeligste keuze is natuurlijk het Premium abonnement te kiezen en deze kosten te delen met vrienden of familie. Let hierbij wel op dat je een uniek wachtwoord kiest voor je account. Wanneer je dezelfde kiest als voor bijvoorbeeld je e-mail of bankzaken is er een kans dat iemand bij je persoonlijke gegevens kan komen.

Netflix kent verschillende abonnementsvormen:

  • Basic
  • Standaard
  • Premium

Basic

De basic variant kost maandelijks € 7,99 hiermee kun je slechts met 1 scherm kijken, dat betekend dat je niet tegelijkertijd met iemand op een ander scherm kunt kijken. Daarnaast kun je alleen in SD kijken en is HD en Ultra HD niet beschikbaar.

Standaard

Het standaard abonnement is één van de meest gekozen abonnementsvormen die de streamingdienst verkoopt. De kosten voor dit abonnement zijn maandelijks € 10,99. Met dit abonnement kun je met 2 personen tegelijk streamen. Films en series in HD kijken, maar is Ultra HD niet beschikbaar.

Premium

Wanneer je met meerdere mensen tegelijk wilt en ook kunt kijken is het premium abonnement wellicht de voordeligste optie. De kosten voor dit abonnement bedragen € 13,99 per maand. Je kunt met 4 personen tegelijk kijken en zowel HD als Ultra HD zijn beschikbaar. Kortom wanneer je met z’n de kosten deelt kost het streamen je slechts € 3,50 per persoon per maand. Voor dit bedrag kun je eindeloos je favoriete films en series kijken waar en wanneer je maar wilt. Dit scheelt natuurlijk enorm wanneer je op je uitgaven moet letten en toch zorgeloos wilt streamen.

Meer gratis streamen?

Wil jij naast het gratis streamen van Netflix ook gratis streamen via Videoland, Spotify of Disney+ dat kan! Klik op de streamingsdienst naar keuze of klik hier voor een overzicht.

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on email
Share on print

Gerelateerde artikelen