Gratis Disney+ kijken en streamen

Gratis streamen en films kijken via Disney+

Gratis films kijken via Dinsey+ is leuk om meerdere manieren. Zo kun je zelf jeugdherinneringen ophalen, maar het voornamelijk natuurlijk prachtig voor de kinderen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld alle films uit de grote kluis van Disney zoals Ducktales, Belle en het Beest, maar wat dacht je van Rapunzel. Om zo nog maar even door te gaan. Tal van oude series die speciaal door Disney zijn opgepoetst om weer eindeloos van te kunnen genieten.

Nu denk je waarschijnlijk, ik heb toch een abonnement op Netflix dus daar kan ik ook alles bekijken. Helaas is dit niet meer mogelijk, met de lancering van de streamingdienst van Disney+ hebben ze alle rechten ingetrokken. Dat betekent dat je bepaalde films alleen via Disney+ kunt kijken. Hoe dit verder in elkaar zit leg ik je hieronder verder uit.

Wat is Disney+ ?

Disney+ is net als Netflix een streamingdienst. Dat houdt in dat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt exclusieve documentaires, films, series, maar ook cartoons kunt streamen. En dat zonder de vervelende reclames tussendoor. Disney heeft in de afgelopen jaren haar imperium gigantisch uitgebreid. Dit is ook terug te zien in het aanbod op deze streamingdienst. Je kunt alles bekijken van o.a. Pixar, Marvel, StarWars, maar ook National Geographic. Dit is dus exclusief te zien via Disney+.

gratis-disney-plus-kijken-2

Hoe kan ik gratis films kijken via Disney+?

Op lange termijn is het erg lastig om Dinsey+ gratis te kijken, toch is er een manier om kosteloos van de mooiste Disney films te genieten! Dit werkt als volgt:

1. Sluit een proefabonnement af

Het proefabonnement’ bij de streamingdienst van Disney+ kun je voordat je een abonnement afsluit gratis (€ 0,01) 7 dagen proberen. Perfect wanneer net jou favoriete serie uitkomt welke enkel te zien is op Disney+. Wel zal je eenmalig je rekening moeten verifiëren door een betaling van €0,01 de doen. Daarna moet je uiteraard niet vergeten je abonnement op tijd op te zeggen.

2. Sluit opnieuw een proefabbonement af 

Na deze proefperiode van 7 dagen ben je hoogstwaarschijnlijk nog niet uitgekeken.. Wil je toch langer gratis films kijken via Disney+ ? Dat kan! Vraag gewoon nog een proefperiode aan van 7 dagen. Let alleen wel op dat dit niet met dezelfde gegevens kan, dus je dient een nieuwe account aan te maken met een afwijkend mailadres en rekeningnummer.

Wat kost een abonnement op Disney+ ?

De kosten van Disney+ zijn maandelijks € 6,99 en wanneer je per jaar betaald is dit € 69,99 (€ 5,83 per maand) Snel € 12,- bespaart wanneer je dit per jaar betaald. Je kunt Disney+ op de volgende apparaten gebruiken:

  • Iphone & Ipad
  • Mac & MacBook
  • Apple TV
  • Windows PC &  Laptop
  • Chromecast
  • Playstation 4
  • Xbox One

Kortom genoeg keuze voor iedereen.. Je kunt Disney+ met 4 personen tegelijk kijken en 7 verschillende profielen aanmaken. Je kunt per profiel aangeven of het een profiel voor kinderen is. Dan wordt de content die voor volwassenen is eruit gefilterd. Daarnaast kun je Disney+ ook offline kijken, dit kost je dus geen MB’s wanneer je deze via je WiFi verbinding download.

Meer gratis streamen?

Wil jij naast het gratis streamen van Disney+ ook gratis streamen via Netflix, Videoland of Spotify ? dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je gratis kunt streamen via jouw favoriete streamingdienst!

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!