Gratis films streamen

Gratis films en series streamen via Netflix, Videoland, en Disney+

Wie wil dat nu niet, gratis de nieuwste films en series streamen op Netflix & Videoland en Disney+. Helemaal nu we tijdens de corona crisis veroordeeld zijn tot het anders indelen van onze tijd. Uiteraard is tijd kostbaar en kun je in je overige tijd veel andere dingen doen. Maar ontspanning is van groot belang. In dit blog leer ik je hoe je eenvoudig gratis je favoriete film en series kunt kijken zonder hiervoor te hoeven betalen. Wees nou eerlijk, dat wil jij toch ook?

Wat is streamen ?

Om te begrijpen wat een streamingdienst is, ga ik je je eerst uitleggen wat een ‘streaming’ is. De letterlijk vertaling van het woord streaming is ‘stromen’ afkomstig uit het Amerikaans. Hier hebben we het over het ‘streamen’ of ‘stromen’ van media. Tot voor kort (ja het is echt waar millennials) moest je alle media die je wilde kijken ook daadwerkelijk fysiek aanschaffen of eventueel downloaden alvorens je het kon bekijken.

Wanneer je gaat streamen, betekent dit dat je de media niet daadwerkelijk op je computer hebt staan. In dit geval blijft de media op de server staan van de desbetreffende ‘streamingsdienst’. Dus kort samengevat stream je de media gedurende de tijd dat je deze kijkt naar je eigen apparaat zonder dat deze wordt gedownload.

Je kunt verschillende vormen van media streamen, zowel muziek, film of series. Maar ook het streamen van live televisie uitzendingen is tegenwoordig erg populair. Een voordeel is dat er gewerkt wordt met een vast bedrag per maand. Op deze manier houd je eenvoudig grip op je uitgaven.

Wat is een streamingdienst ?

Nu we weten wat een streaming is, kunnen we verder naar de streamingdienst. Een streamingdienst is eigenlijk niets meer dan een soort softwareprogramma. Dit softwareprogramma maakt het mogelijk dat je op een makkelijke manier de gewenste media (film, series, muziek etc.) naar je favoriete apparaat kunt streamen. De meest bekende streamingdiensten van het moment zijn; Netflix, Videoland en Disney+. Voor muziek is Spotify erg populair.

Waarom zijn streamingsdiensten zo populair?

De kracht van platformen zoals Netflix zit hem in het gemak. Je weet precies hoeveel geld je per maand kwijt bent voor het abonnement wat bij jou past. Doordat het een vaste prijs heeft, is het makkelijk te verwerken in je inkomsten en uitgaven. Dat betekent dat je dit mee kunt nemen in bijvoorbeeld je maandelijkse budget voor abonnementen en zodat je precies weet wat je te besteden hebt. Een ander bijkomend voordeel is dat je je abonnement kunt delen met wel 3 andere personen, wat betekent dat je per maand voor slechts €3,50 de nieuwste films en series kunt streamen op Netflix.

Voordelen van streamen

Het streamen van media heeft enkele grote voordelen, de 3 grootste voordelen zijn:

  • Geen grote harde schijf nodig
  • Gigantische keuze in films, series en muziek
  • Je hoeft niet keer op keer te betalen voor een specifieke film of serie. Met een maandelijks abonnement kun je onbeperkt streamen.

Nadelen van streamen    

Naast de voordelen wat streaming met zich meebrengt, heeft het ook nadelen. Enkele nadelen zijn:

  • Je moet online zijn voor het streamen van je favoriete media
  • Een ruim aanbod in aanbieders
  • Maandelijkse abonnementen
  • Media is niet in je bezit, je hebt het in bruikleen

Gratis films streamen tips

Hoe kun je gratis streamen? 

Kun je dan ook gratis streamen? Ja, gelukkig is dit gratis streamen wel degelijk mogelijk. Het kan een leuke besparing zijn. Echter ga ik wel direct eerlijk met je zijn. Gratis streamen is slechts tijdelijk mogelijk en niet permanent. De goedkoopste oplossing om te kunnen streamen is je abonnement delen met meerdere personen. Maar voor diegenen die ook dat niet kunnen en toch zijn of haar favoriete serie willen kunnen kijken zijn er een aantal andere opties.

Hieronder ga ik jullie per streamingdienst vertellen hoe je daadwerkelijk gratis kunt streamen op Netflix, videoland, Spotify & Disney+.

1. Gratis streamen op Netflix

Netflix, we kunnen wel zeggen dat Netflix ‘DE’ streamingdienst van het moment is op het gebied van film en series. Echter is het niet voor iedereen weggelegd hier ook daadwerkelijk een abonnement voor aan te schaffen. De kosten van een Netflix-abonnement lopen uiteen van € 7,99 tot € 13,99 per maand. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze kosten terug te brengen tot een absoluut minimum. Er zijn zelfs mogelijkheden om gratis te kunnen streamen op Netflix. Wil jij weten hoe ? Lees dan mijn hele blog met alle tips en trucs om gratis jouw favoriete film en series te kunnen streamen op Netflix.

2. Gratis streamen op Videoland

Videoland is een streamingsdienst van RTL-Nederland. In Nederland is Videoland erg populair Vooral het vooruit kijken van populaire series zoals GTST, maar ook expeditie Robinson zijn erg in trek. Daarnaast worden er ook regelmatig nieuw film uitgebracht, maar ook oude films die exclusief te zien zijn bij videoland. Het voordeel, je hoeft ze niet fysiek aan te schaffen, wat scheelt in de kosten.

Daarnaast zijn er ook tal van series die exclusief bij videoland te zien zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld de serie ‘Judas’ welke erg populair was en nog steeds is. Een abonnement op de streaming dienst van Videoland is € 8,99. Deze kun je delen met 4 personen, dat betekend als je het met 3 andere samen doet je maandelijks een bedrag van €2,25 kwijt bent. Je kwam hier natuurlijk voor de tip hoe je gratis kunt streamen op de streamingdienst videoland. Dit leg ik je uit in mijn blog Gratis streamen op videoland. Hier lees je alle tips en trucs hoe je dit eenvoudig kunt doen.

3. Gratis films kijken via Disney+

Disney + de streamingsdienst van Disney die sinds kort op de markt is. Deze streamingsdienst kost je maandelijks €6,99 en is voor het hele gezin te gebruiken. Op de streamingsdienst van Dinsey + zijn alle verschillende series en films van merken te zien die in het beheer zijn van Disney. Hierbij kun je denken aan Star Wars, Marvel, maar ook Pixar. Kortom bijna alle series die erg populair zijn, zijn te streamen via Disney+. Je zult natuurlijk denken deze kan ik ook via Netflix bekijken. Dit is helaas niet meer mogelijk.

Disney heeft alles wat beschikbaar was via Netflix teruggehaald. Dus hiervan zal Netflix zeker de gevolgen van ondervinden. De kosten van €6,99 per maand zijn helaas nog altijd voor een groot deel van de mensen niet te missen. Toch zijn er mogelijkheden gratis disney+ te kunnen streamen. Wil jij weten hoe? Lees dan alle tips die ik je geef over het gratis films kijken via Disney+.

4. Gratis muziek luisteren via Spotify

De walk- en discman om maar even 2 mediaspelers te noemen die het gros van de kinderen na 2000 niet kent waren erg populair. Daarna kwam de MP3 speler, ook erg populair. Maar sinds enkele jaren heeft de smartphone natuurlijk zijn intrede gedaan en is deze niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Kinderen vanaf een jaar of 10-12 lopen vaak al met een ‘smartphone’ en kunnen hier ongestoord muziek op streamen. Vandaar dat Spotify in korte tijd enorm populair is geworden.

Spotify is eigenlijk één grote muziek bibliotheek met de nieuwe muziek maar ook Podcasts. Spotify is natuurlijk al gratis te beluisteren, alleen dan met advertenties en allerlei restricties. Toch zijn er manieren om gratis Spotify te kunnen streamen. Wil jij weten hoe? Lees dan mijn hele blog en lees hoe ook jij eenvoudig gratis muziek kunt luisteren op Spotify.

 

Deel deze post

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Finst Logo

Ontvang €10,- gratis!

Handel in 100+ crypto tegen de laagste tarieven en ontvang 10 euro aanmeldbonus!

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!